Красимира Кожухарова – гр. Елена

Водолей. Трябва да помагам на другите. От 1991 г. съм логопед. Много щастливи погледи и искрени усмивки съм получила като награда за работата си. Но нещо взе да се променя. Много енергия, желание, постоянство … и една стена. През 2010 г. започнах да търся промяна. И тя дойде, незнайно как, чак от Благоевград чрез Стоян Везенков, непознат до този момент за мен.Така се запознах с Агнешка Дейнович и ЕЕГ БИОФИЙДБЕК.

От Агнешка научих много, получих и свежа енергия. И днес , когато ми се налага да вземам професионални решения – първо поглеждам нейната страница във Фейсбук и …правилното решение е факт. Резултатите – чудесни.

От септември 2011 до днес съм работила с 23 клиента. При 21 поставената цел е постигната и резултатът се запазва с времето, при 2 – не е постигната, според тях, но сме провели до 10 сеанса, а системата отчете доста подобрения в параметрите.
За това време ,чрез ЕЕГ БИОФИЙДБЕК, преодоляхме с клиентите няколко зелени рецепти, трудно заспиване и неспокоен сън, видими положителни промени към социализация при две деца с диагноза аутизъм, заекване, сериозни обучителни трудности и прогонихме много, ама много страх, натрупат и променил живота на тези хора.С някои от тях започнахме нови сеанси за преодоляване на други проблеми или просто за удоволствие.

Живея в малък град. За година и половина 23 е чудесно число. ЕЕГ Биофийдбек промени и мен, моята философия и начин на живот!