ЕЕГ – Биофийдбек обучение (Невротренинг)

ПРЕДСТОЯЩО ОБУЧЕНИЕ 1 МОДУЛ 3-4 ОКТОМВРИ 2015


EEG – Biofeedback (Neurofeedback) – обучение за подготовка на специалисти/терапевти

Ние предлагаме най-евтините обучения!!!

(5 дни $1300 / 2 дни $500)

(5 дни 800€ (начинаещи) / 6 дни 1600€ (напреднали / 10 дни 2200€ (общо))


Препоръки от обучени от нас терапевти:


Крайна цена за курса (4 двудневни модула и 5 супервизии): 1550 лв*

 При отделно заплащане на модулите: крайна цена за един модул 390 лв

 Биофийдбек и Невротренинг– терапевтичен метод на обратна връзка от централната нервна система. Теория и практика.

Целта на обучението е теоретична и практическа подготовка за прилагане на метода биофийдбек и невротренинг.


Специална оферта:

Въпреки че има вече „добри практики“, метода биофийдбек в България все още не е широко известен. Затова бихме искали да предложим на специалистите: психолози, психотерапевти, кинезитерапевти, невролози и логопеди да се включат в първата част на обучението с цел запознаване с метода и преценка, дали този метод е приложим в практиката им.

ВАЖНО: за горе посочените специалисти и др., които не познават метода биофийдбек и биха искали да разберат какво представлява метода, предлагаме включване в теоретичния модул (събота) с такса 120 лв. При желание за продължение в обучението – доплащане в неделя сутрин, преди продължаване на обучението за 1 модул на специална цена.

За участие в теоретична част: 120,00 лв.

За участие в първия модул: 290,00 лв. (вместо 390,00 лв)


Цени:

Цена на курса (4 двудневни модула и 5 индивидуални супервизии): 1550 лв с ДДС

При отделно заплащане на модулите: цена за един модул 390 лв с ДДС и 50 лв за супервизия с ДДС.

ОБУЧЕНИЕТО СЕ ПРОВЕЖДА В ПЕТ МОДУЛА, МОДУЛИТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. СУПЕРВИЗИИ СЛЕД РЕЗЕРВАЦИЯ НА ЧАСА В РАМКИТЕ НА РАБОТНИ ДНИ ОТ 9:00 ДО 16:00.

Обучението е организирано от «Адеа Център».


Водещи:

Агнешка Дейнович-Величков

лицензиран невротерапевт в Полша; от 2007 година разпостранява метода в България с подкрепа на Полско Сдружение на Неврофизиолози. Филолог, педагог и психолог. Сертифициран неврофийдбек терапевт от Institut für EEG-Neurofeedback в Мюнхен, Германия.
Автор на множество статии и медийни изяви в областта.

д-р Димитър Колев

невролог, завеждащ отделение към Неврологична клиника на Военномедицинска академия. Професионалните му интереси са в областта на когнитивната неврофизиология и електофизиология. Специализирал е в САЩ, Холандия, Унгария. Вземал е участие в множество хуманитарни мисии в Азербайджан, Грузия и Афганистан. Има дълъг опит в клиничната медицинска астрология, чиито методи използва в лечебната си практика. Казва, че е убеден привърженик в холистичния подход към постигане на интегрално здраве. Специалист ЕЕГ-биофийдбек, с научни интереси в тази област.

За кого е предназначен ЕГГ Биофийдбек (Невротренинг)?

За абсолютно здрави хора

Преди всичко за онези, които изпитват необходимост постоянно да се усъвършенстват – мениджъри, шефове на големи компании, лекари, спортисти, юристи, шофьори и други. Въобще хора, живеещи в голямо напрежение, на които им се налага да взимат бързи и точни решения, да са в пълна готовност и концентрация по всяко време. И също така за хора, които искат да намалят напрежението си, да контролират емоциите си, да живеят по-здравословно и пълноценно. Прилага се при бърнаут (burnоut) ефекта.

С помощта на невротерапията се подобрява значително имунитетът ни, започваме да контролираме по-добре емоциите си, да постигаме по-добри резултати в професионалния и личния си живот, а също така и в спорта. След 15 сеанса ЕЕГ биофийдбек човек наистина се чувства по-весел и по-щастлив. Този метод е нещо като фитнес за мозъка! Като модерен масаж на… мозъка! Както тялото се чувства по-добре, ако спортуваме редовно, така и мозъкът ни би се чувствал по-добре, ако го „раздвижваме“ с помощта на ЕЕГ биофийдбек.

За деца

Невротренингът може да се прилага и на деца над 3-годишна възраст. В кабинетите по ЕЕГ биофийдбек могат да се срещнат деца с училищни проблеми (невъзможност за концентрация, хиперактивност, липса на мотивация за учене и други подобни). В тези случаи невротренингът помага на децата да усъвършенстват уменията си за концентрация, да са по-спокойни и тушира агресията им. По света този метод се прилага често и при деца с говорни проблеми, тикове, а даже и при аутисти. Предлага се и като помощна терапия при работата с деца с епилепсия, детска церебрална парализа, епилепсии и други.

За болни

Невротренингът дава добри резултати като помощна терапия и при работа с хора в депресии, с различни фобии и паники. Освен това повлиява добре булимия и анорексия и зависимости като алкохолизъм и наркомания. Прилага се като спомагателен метод при рехабилитация след инсулти или мозъчни травми.

Важно е да запомните, че невротренингът изисква постоянство, време, много желание и мотивация от страна на човека, който иска да посети кабинета на специалиста.


Програмата